PER GAUDIR AMB SEGURETAT
PRESENTA el teu PASSAPORT COVID
AMB LA PULSERA, PODRÀS GAUDIR del
PAVELLÓ GASTRONÒMIC i FIRA de VINS
BON PROFIT!
#FiraPotaBlava #FiraAvicola
Què és?
• L’oferta gastronòmica es basarà amb platillos de Pota Blava i Carxofa Prat
• També hi haurà espai pel menú de la Fira i els esmorzars de pagès, uns clàssics de Fira Avícola
La 46a edició de la Fira Avícola del Prat, la mostra que té el Pota Blava com a protagonista, torna a ocupar la granja de la Ricarda. La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran de nou l’accent en la gastronomia local.
Les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el Pota Blava i la Carxofa Prat, i es podran degustar en format de platillos, amb degustacions més elaborades que portaran el segell de la restauració local, vuit en total en l’edició d’enguany. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès, clàssics de la Fira Avícola.
A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, presentacions de llibres, activitats infantils i ShowCookings basats en la gastronomia sostenible, a més d’un nou espai, una Fira de Vins, en col·laboració amb de projectes locals com el Celler Terra i Sol, Celler Vinyes i el Celler Cal Pere Tarrida i on tindran protagonisme propostes del territori.
Gastronomia Fira
Participants Fira #PotaBlava #CarxofaPrat
Horaris
Divendres de 19 a 22,30h
Dissabte de 12 a 16,30h i de 19 a 22,30h
Diumenge de 12 a 16,30h
Platillo Pota Blava · 3 cresta
Platillo Carxofa Prat · 2 cresta
El Bar del Mercat
Mandonguilles de Pota Blava.
Mandonguilles de Pota Blava amb salsa a la catalana, purè de patata, panses i ametlla torrada
Crema d’hivern de Carxofa Prat.
Crema de Carxofa Prat de La Masia amb crema de formatge blau, Carxofa Prat confitada i brots
(Vegetariana)
Granja Torres
Lasanya de Pota Blava.
Lasanya clàssica farcida de Pota Blava i verdures de temporada
Croquetes de Pota Blava i Carxofa Prat.
Croquetes casolanes de Pota Blava i Carxofa Prat
(Vegetariana)
La Masia Emilio Sánchez
Empanada de Pota Blava.
Empanada farcida de Pota Blava rostit i verdures de temporada del Parc Agrari
Braves amb crema de Carxofa Prat.
Braves de patata del Parc Agrari amb crema de Carxofa Prat, salsa brava i xips de Carxofa Prat
(Vegetariana)
Lola’s Brunch
Caneló de Pota Blava.
Caneló clàssic farcit de Pota Blava amb beixamel i formatge gratinat
Hummus de Carxofa Prat.
Hummus de Carxofa Prat amb un toc de tahina, oli verge i llimona
(Vegetariana)
Les postres
Crema de xocolata vegana.
Tiramisu clàssic.
(Vegetariana)
El Regust
Galets & Pota Blava.
Brou de rostit de Pota Blava amb galets i mandonguilles de Pota Blava
Carxofa Prat & Sèpia.
Carxofa Prat amb fons de sèpia “en su tinta”
La Capsa
Ají de Pota Blava.
Pota Blava guisat amb ají groc, galeta, llet i formatge
Quiché de Carxofa Prat.
Pastís salat de Carxofa Prat amb una base de massa brisa, formatge, ou, ceba, porro i nata
(Vegetariana)
La Rostisseria
Cuscús de Pota Blava.
Pota Blava amb cuscús i verdures de temporada del Parc Agrari
Carxofa Prat de la Rostisseria.
Carxofa Prat farcida d’alvocat, gamba, llimona i formatge
Tacolmado
Nachos de Pota Blava.
Nachos de tinga de Pota Blava, guacamole i pico de gallo
Burrito de Carxofa Prat.
Burrito d’arròs de Carxofa Prat amb Carxomole
(Vegetariana)
AGT - Associació de gastronomia i turisme
Horaris: Dissabte i diumenge de 12 a 16.30 h
Carxofa Prat i Calçots a la brasa.
(Vegetarianes)
El restaurant de Fira #PotaBlava
Menu de Fira 25 €
Dissabte i diumenge de 12 a 16,30h
Primers
– Carxofa Prat confitada, codony i vinagreta de mostassa.
– Pulled Pota! Taco de Pota Blava i carn ibèrica.
Segon
– Pota Blava cuit a baixa temperatura, trinxat de patata i col
Les Postres
– Mató, confitura Im-Perfect i crumble de canyella
Beguda
– 1 Copa de vi, cervesa o aigua
Take Away 19 €
Dissabte i diumenge de 10 a 16,30h
Primers
– Txup-Txup de Carxofa Prat i cansalada ecològica
Segon
– Pota Blava cuit a baixa temperatura, cebes i prunes al vermut Tarrida
Les Postres
– Mató, confitura Im-Perfect i crumble de canyella
Esmorzar de Pagès 10 €
Dissabte i diumenge de 10 a 12h
– Botifarra ecològica de Cal Fusteret a la brasa
– Carxofa Prat a la brasa
– Seques saltades
– Dues llesques de pa de llenya i allioli
– 1 copa de vi, cervesa o aigua
FIRA DE VINS
Divendres de 18 a 22.30 h
Dissabte de 12 a 16.30 h i de 18 a 22.30 h
Diumenge de 12 a 16.30 h i de 18 a 21.30 h
En aquesta edició, tenim la noveta d’una FIRA de VINS amb els Cellers del Prat, Cal Pere Tarrida i Celler Vinyes, que han organitzat 8 espais amb cellers del territori que oferiran vins blancs, negres, cava i vermut.
També gaudireu d‘un tast de formatges i embotits artesanals
Preus dels vins i formatges 1 i 2 Cresta
AULA DE CUINA (CUINA SOSTENIBLE)
Divendres 17 de desembre
19h Susana Aragón & Edu @bravasbarcelona
Carxofa Brava!
@Susana_Aragon_Xef
@edualacarta
Dissabte 18 de desembre
11h Mónica Escudero – El Comidista
@moniquescudero
L´hivern també és temps d’amanides
12h Marta – Mi Dieta Vegana
@midietavegana
Versions veganes de plats tradicionals
18h Antonio Luna – Taco Alto
@Tacoaltobcn
Tres tacos amb producte local i de temporada
19h Mónica Escudero – El Comidista
@moniquescudero
Tres sofregits i bases que pots congelar i serveixen per tot
Diumgenge 19 de desembre
11h Lola Martín – Lola´S Brunch
@lolasbrunch
Esmorzars senzills i saludables
12 h Ivan Surinder – Tandoor
@ivan_surinder
Cuina senzilla amb llegums cuits i espècies
PROGRAMACIÓ CULTURAL
DJ’S POTA BLAVA
Divendres 17
19h Jackie dj alone
Pop
Dissabte 18
13h La Frizz dj
LIndie, electro, funk & Roll!
19h Dj Leire
Pop, Rock, Electronic
DiUMENGE 19
13h Sergi Shine dj
Disco, Funk & Reggae
18h Dj Nu
Pop, Rock, 50′ & 60′
LIVE PAINTINGS
Divendres 17
18h Aldara Panda
Dissabte 18
11h Aldara Panda i álex Panda Beard
DiUMENGE 19
11h Marta Mouns i Gabrizzz